ONLINE AFSPRAAK

Als extra service kunt u bij BAS COIFFURES online afspreken via Mijn Salon.

Online afspraak maken

Het werkt als volgt:

Bij Login gebruikt u uw e-mailadres zoals dat bij ons bekend is. Bent u uw wachtwoord vergeten of wilt u zich registreren, kies dan <Wachtwoord opvragen>.

Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u voor knippen en uitgroei kleuren tot uiterlijk 15.30 een afspraak maken en voor alléén uitgroei kleuren tot 16.00 uur.

Op vrijdag tot 17.00 voor knippen en uitgroei kleuren en 17.30 voor alleen uitgroei kleuren. Zaterdag tot 13.30 knippen en uitgroei, en 14.00 voor alleen uitgroei kleuren. Kunt u online niet terecht voor uw afspraak dan wil dat niet betekenen dat het niet wil lukken als u gewoon telefonisch een afspraak maakt. Dit omdat we dan wat flexibeler kunnen zijn met inboeken.

Voor een volledige kleurbehandeling of andere afwijkende (kleur)behandelingen, kunt u telefonisch een afspraak maken. Wilt u goed opletten dat u voor de juiste behandeling een afspraak boekt, dit i.v.m. de ingeplande tijd. (Dus een knip en kleurbehandeling ook als zodanig reserveren, en niet als een losse opmerking erbij zetten dat u het ook geknipt wilt hebben).